Perşembe, Aralık 1

Arpacık Soğanlı Pilav Tarifi

Arpacık Soğanlı Pilav (6 Kişilik) 

Arpacık Soğanlı Pilav  tarifi Malzemeler  2 Su Bardağı Pirinç
3 Çorba Kaşığı Tereyağı
3 Su Bardağı Et Suyu
1 kg Arpacık Soğan
2 Diş Karanfil
Tuz






Yemeğin Tarifi   Soğanları kavururken şekillerinin bozulmaması için kökünden fazla kesmeden kabuklarından ayırın. Temizlediğiniz soğanları çok fazla kavurmadan yağda hafif soteleyin.

Yıkayıp süzgece aldığınız pirinci soğanlara ekleyin. Et suyunu ilave ederken soğanın acılığını alması için 2 diş karanfil atın. 15 dak. kısık ateşte pişirin.

Fıstıklı Pilav Tarifi

Fıstıklı Pilav 

Fıstıklı Pilav tarifi Malzemeler  2 Çorba kaşığı Tereyağı
2 Su bardağı Pirinç
3 Çorba kaşığı Dolmalık fıstık
3 Çorba kaşığı Kuş üzümü
2 Çorba kaşığı AtepFıstığı
4 Su bardağı Su (sıcak)
1 Adet Soğan
1 Adet Tavuksuyu Tableti
Yarım demet Maydanoz
1 Çay kaşığı Yenibahar
1 Çay kaşığı Karabiber
1 Çay kaşığı Kırmızı pulbiber
Tuz


Yemeğin Tarifi   


Tencereye tereyağını alıp, eritin. Fıstıkları tereyağında kavurun. Soğanı yemeklik doğrayıp, ekleyin. Soğanların rengi değiştiğinde yıkanmış pirinci ilave edin. 1-2 Dakika kavurduktan sonra saplarını ayıkladığınız kuş üzümlerini ilave edin. 1-2 Kez çevirdikten sonra 4 su bardağı sıcak suda erittiğiniz tavuksuyu tabletini ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Pirinçler yumuşayana dek önce orta, sonra da kısık ateşte pişirin. Tencereyi ateşin üzerinden indirdikten hemen sonra üzerine ince kıyılmış maydanoz ve baharatları serperek servis yapın.

Ezeli rakibini zengin edecek!


Ezeli rakibini zengin edecek!
En pahalısı 600 en ucuzu 50 TL olacak 30 bin bilet yarın satışa çıkacak. Sahasında 4 maçtır yenemediği rakibi karşısında şanssızlığını bu defa kırmak isteyen Cimbom bilet satışından da 2 milyon $ gelir bekliyor

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında ezeli rakibi F.Bahçe’yi sahasında konuk edecek olan G.Saray için bu karşılaşma hem psikolojik hem de ekonomik olarak büyük anlam taşıyor. Ezeli rakibi karşısında sahasında oynadığı son 4 maçta hiç kazanamadığı gibi sadece 1 kez beraberlik alan sarı-kırmızılılar yeni mabedi Türk Telekom Arena’da hem bu şanssızlığını kırmak hem de taraftarlarına uzun bir aradan sonra derbi zaferi yaşatmak istiyor.

BİLETLER YARIN SATIŞTA
Vatan gazetesinin haberine göre; Sarı-lacivertliler karşısında alınacak galibiyetle birlikte liderle arasındaki puan farkını da azaltacak olan G.Saray yönetimi ayrıca bu maçta stadını tamamen doldurarak önemli bir gelir elde etmenin planlarını yapıyor. 52 bin 500 kişilik Türk Telekom Arena’da oynanacak G.Saray-F.Bahçe mücadelesinin biletleri yarın satışa sunulacak. 4 Büyükler’in kendi aralarında aldıkları rakip takım taraftarlarının derbilere götürülmemesi kararı uyarınca tribünleri tamamen sarı-kırmızılıların dolduracağı maçta en pahalı bilet olan VIP’ler 600 TL’den satışa sunulacak. En ucuz bilet olan kale arkaları ise 50 TL’den satılacak.

22 bin kombine kart sahibinin olması nedeniyle 30 bin biletin satışa çıkarılacağı belirtilirken yönetimin hedefi 2 milyon dolar gelir elde etmek.

İKİ takım arasında geçen sezon Arena’da oynanan karşılaşmayı 2 bin 500’ü F.Bahçeli olmak üzere 51 bin 988 taraftar izlerken, sarı-kırmızılılar 131.76 dB ile dünya desibel rekoru kırmış ve Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başarmıştı.

Beşiktaş'tan Deron Williams'a veda töreni

Beşiktaş'tan Deron Williams'a veda töreniBeşiktaş'tan Deron Williams'a veda töreni izle,Beşiktaş'tan Deron Williams'a veda töreni seyret,Beşiktaş'tan Deron Williams'a veda töreni bak,Beşiktaş'tan Deron Williams'a veda töreni video ,Beşiktaş'tan Deron Williams'a veda töreni indir

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.




Beşiktaş'tan Deron Williams'a veda töreniBeşiktaş'tan Deron Williams'a veda töreni izle,Beşiktaş'tan Deron Williams'a veda töreni seyret,Beşiktaş'tan Deron Williams'a veda töreni bak,Beşiktaş'tan Deron Williams'a veda töreni video ,Beşiktaş'tan Deron Williams'a veda töreni indir

Microsoft Office iPad’e geliyor!

Microsoft, çok yakında iPad için resmi Office uygulamasıyla kullanıcıların karşısına çıkabilir.
iPad kullanıcılarının en çok ihtiyaç duyduğu yazılımlardan biri de Office paketi olsa gerek. Belki döküman yaratmak için çok kullanışlı olmayabilir ama Office dökümanlarını iPad’de görüntüleyebilmek oldukça faydalı olacaktır.
iPad için bazı 3. parti Office yazılımları mevcut. Hatta Apple da Mac platform için geliştirdiği iWork yazılımını kullanıcılara sunuyor. Scroll.com.tr'nin haberine göre yakında Microsoft, resmi Office uygulamasıyla kullanıcıların karşısına çıkabilir. İddialara göre firma, Office 2011’in iPad versiyonu üzerinde çalışmalara başladı. Uygulamanın iOS uyumluluğu olması yani iPhone ve iPod touch gibi cihazlarla kullanılabilmesi de mümkün olabilir. Microsoft’un 2012 yılı içinde iPad için Office uygulamasını yayınlayacağı söyleniyor.
Ayrıca Microsoft, Mac OS X Lion için de Office yazılımını güncelleyebilir. Office 2011, şuan Mac OS X Snow Leopard sürümüne kadar destek sunuyor.
Office uygulaması yüksek ihtimalle App Store’da ücretli olarak kullanıcılara sunulacak. Apple’ın geliştirdiği Pages, Keynote gibi uygulamalar karşısında nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyoruz.

Mars'ta gizemli yaratık

ABD Ulusal Havacılık Dairesi'nin yayımladığı bu fotoğraf herkesi şaşırttı.

ABD Ulusal Havacılık Dairesi'nin (NASA) yayımladığı bu fotoğraf tartışma yarattı. NASA'nın Mars'a yolladığı araç tarafından çekilen fotoğrafta görülen goril benzeri yaratık, uzun yıllardır Kızıl Gezegen'de hayat belirtileri arayan kurumda heyecana yol açtı.
Bazı uzmanlar görülen şeklin yalnızca bir kaya olduğunu iddia ederken Nigel Cooper isimli uzman "Fotoğrafta görülen şeyin canlı bir yaratık olduğuna şüphe yok. Mars'ta hayat olduğuna inanıyorum" diye konuştu.


internet,google earth,turkey,software,satellite images,photos,technology,software "Milli Google Earth" geliyor!

TSK da kullanıyor. Üstelik bakanlığın da desteklediği bir proje...
Sanayi Bakanı Nihat Ergün, üniversite-sanayi işbirliğini geliştirmeyi amaçlayan ‘San-Tez’ projeleri hakkında bilgi verdi. Ankara’da Bilkent Oteli’nde San-Tez projelerinin tanıtıldığı toplantının fuayesinde hayata geçirilen bu projelerin stantlarını gezen Ergün, 2007 yılından bu yana 760 proje başvurusu yapıldığını, bunlardan 317'sinin desteklenmeye uygun bulunduğunu ve bugüne kadar 41 projenin sonuçlandığını anlattı.
Bakanlığın desteklediği projelerden biri de, "Milli Google Earth" benzetmesi yapılan bir yazılım. Söz konusu projeye ODTÜ Teknokent'te faaliyet gösteren Bilgi GIS imza attı. Geçmişte Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) bir Alman firmasının temsilcisi olarak uydudan görüntü hizmeti sunan Bilgi GIS, Sanayi Bakanlığı'ndan aldığı 50 bin liralık destekle kendi yazılımını geliştirdi.
Firma sahibi Levent Ucuzal, geliştirdikleri sistem ile Google Earth'ün farkını şöyle anlattı: "İstenilen bilgilere daha hızlı ve güvenilir biçimde erişilecek. Google Earth'de yalnızca izin verilen görüntülere ulaşmak mümkün iken bu sistemle daha yüksek çözünürlükte, 2 boyutlu ve 3 boyutlu görüntülere ulaşabilecek.”

Bir günde 294 milyar e-mail gönderiliyor!

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olan HP, HP Discover EMEA etkinliğini bu yıl Viyana’da düzenledi. Toplantıda sadece bir günde 294 milyar e-mail’in gönderildiği açıklandı.
Dünya genelinde 7 bin kişi etkinliğe katılırken, şirketin Türkiye’deki 50 müşterisi ve 25 ortağı da etkinlikte hazır bulundu. HP’nin çiçeği burnunda CEO’su Meg Whitman, yaptığı konuşmasında “9 haftadır HP’nin başındayım, hala öğreniyorum” dedi.
KURUMLAR BİLGİYİ TAM OLARAK KULLANAMIYOR
HP Discover Viyana 2011’in açılış konuşmasını yapan HP EMEA Direktörü Yves De Talhouet, veri kullanımında son yıllarda adeta bir patlama yaşandığını dile getirirken, bilgiyi depolama ve analiz etme aşamasında geleneksel yöntemlerin demode kaldığına dikkat çekti. Video, ses, e-mail, metin, sosyal medya gibi alanların dünya genelindeki verilerin yüzde 85’ini kullandığını kaydeden Talhouet, kurumların en büyük problemlerinden birinin de kullanılmayan bilgiler olduğunu söyledi.
Kurumlardaki bilginin neredeyse yüzde 50’sinin kullanılmadığını ve işe yaramadığını belirten Talhouet, bir araştırmaya dayandırdığı sözlerini şöyle sürdürdü: “Neredeyse her iki yöneticiden biri, şirketlerinde etkili bir bilgi stratejisi kullanmıyor. Araştırmaya katılan yöneticilerin sadece yüzde 2’si şirketlerinde doğru bilginin doğru zamanda doğru yere ulaştığını dile getirdi.”
BİR GÜNDE 294 MİLYAR E-POSTA GÖNDERİLİYOR
Dünya genelinde bilgi patlaması yaşandığını kaydeden Talhouet, çarpıcı bazı rakamlar verdi. Her saniye 97 bin twit atıldığını ve 12 milyon mesajın gönderildiğini belirten Talhouet, sadece bir günde 294 milyar e-mail’in gönderildiğinin altını çizdi.
BİR DAKİKADA 2 BİN 600 CEP TELEFONU SATILIYOR
Sahneye çıkan bir diğer isim ise HP’nin global satışlarından sorumlu ismi Jan Zadak’tı. Talhouet’in verdiği rakamlardan farklı olarak Zadak şunları söyledi: “Sadece bir dakikada 2 bin 600 cep telefonu satılıyor. Günümüzün vazgeçilmezi olan uygulamalar yine bu sürede 20 bin kez indirilirken, ortalama 300 bin dolarlık ödeme cep telefonu üzerinden yapılıyor.”
BT’NİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL
BT’nin (Bilgi Teknolojileri) önündeki en büyük engeli de oturumdakilerle paylaşan Zadak, kurumların  bütçelerinin yüzde 70’ini mevcut operasyonları sürdürmek için harcadığını belirtirken, BT için yeni projelere ayrılan bütçenin sadece yüzde 30 olduğunu ve bu durumun BT’nin önündeki en büyük engel olduğunu vurguladı.
HP’NİN CEO’SU WHITMAN: “HALA ÖĞRENİYORUM”
Daha önce eBay’in başında olan ve HP’nin CEO’luğuna geçen Meg Whitman, HP’nin yapısını anlatarak söze başladı. HP’nin dünyanın en büyük teknolojik alt yapıyı sağlayan şirketi olduğunu söyleyen Whitman, alt yapılarının üzerine yazılımlarını inşa ettiklerini ve HP’nin çekirdeği olarak betimlediği teknolojik alt yapıyı yazılım ile genişlettiklerini, optimize ettiklerini ve yönettiklerini belirtti.
Daha sonra HP’nin servis ve çözümlerinden bahseden Whitman, eBay’de 15 sene çalıştığını ve orada kazandığı tecrübeyle kendisini gerçek bir teknoloji alıcısı olarak gördüğünü oturumdakilerle paylaştı. HP’nin başına geçtiği günden beri öğrenmeye devam ettiğini açıklayan Whitman, HP’nin CEO’luk koltuğuna yaklaşık 9 hafta önce oturmuş ve HP’nin bilgisayar pazarından çekilme ihtimalinin tartışıldığı o günlerde stratejik bir karar vererek bu alanda HP’nin varlığını sürdürmesi gerektiği görüşünü savunmuştu.

Samsung: Bu Telefondan Rekor Bekliyor

Kısa sürede mobil piyasanın önemli firmalarından biri olan Samsung, yeni hedeflerini açıkladı.

2 yıl içerisinde sıradan bir cep telefonu üreticisiyken, iPhone ile yarışacak bir marka değerine sahip olan Samsung yeni planını açıkladı. Firma 2011 yılı içerisinde Galaxy S II LTE modelinin satış rekorları kıracağını düşünüyor. Samsung’un satış müdürünün yaptığı açıklamaya göre firma, 2011 yılı içerisinde Galaxy serisiyle hedefledikleri satış rakamlarına ulaşacak.
Samsung'tan iPhone'a Taş
Galaxy S II LTE modelinin yılın en çok satan Samsung telefonu olacağını iddia eden firma, iPhone 4S’in 4G’nin alt yapısı olan LTE’yi desteklememesine de değindi. Güney Koreli teknoloji firmasına göre Apple’ın LTE desteğini sunmaması büyük bir eksiklik. Önümüzdeki yıllarda iPhone’un pazarı payını ele geçireceklerini düşünen Samsung,


2012 yılı için satış hedeflerinin daha büyük olduğunu belirtti. Firma satış rakamları konusunda şimdilik resmi bir açıklama yapmaktan çekiniyor. Telefonda 4.3 HD ekran, çift çekirdek ve LTE desteği bulunuyor. Samsung bu telefonu geçtiğimiz ay açıklanması beklenen iPhone 5'e rakip olarak tasarlamıştı.

PS Vita, Türkiye’de ilk kez sadece GameX’te!





Dijital eğlence ve oyun keyfi Sony GameX 2011 Dev Aktivite Alanı’nda

Sony , 1 – 4 Aralık tarihleri arasında Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek GameX 2011 Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’na 240 metrekarelik dev aktivite alanı kuruyor. Bu alanda, dünya lansmanı 22 Şubat’ta gerçekleşecek PlayStation®Vita’yı, ilk kez Türkiye’de, sadece bir adet ve GameX’e özel olarak sergilemenin yanı sıra dijital eğlence ve oyun tutkunlarına, Dance Star Party, Move Fitness ve After Hours Athletes gibi yeni Playstation ® Move oyunları ile tanışma, 2011’in en önemli oyunu Uncharted 3: Drake’s Deception ile hem Türkçe hem 3D oyun keyfi yaşama, Sony Tablet S ve en son model 3D VAIO’lar ile Sony’nin yarattığı eşsiz 3D dünyasını yakından tanıma fırsatı sunuyor.

Sony , 30 yıldır Rönesans Fuarcılık tarafından düzenlenen ve bu yıl 36.’sı gerçekleştirilecek olan GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’nda, 240 metrekarelik dev aktivite alanıyla yer alıyor. Sony, fuar katılımcılarına, 22 Şubat’ta Avrupa, Afrika, Orta Doğu, Avustralya ve Kuzey Amerika’da aynı anda satışa çıkacak olan ve mobil eğlencede son noktayı ifade eden PlayStation®Vita’yı, dünya lansmanı öncesinde ve herkesten önce görüp, deneme fırsatı sunuyor.

PS Vita’yı tüm dünyadan önce deneme şansı
Sony’nin, GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’ndaki 240 metrekarelik dev aktivite alanına gelmeden önce, PS tutkunlarına başka bir sürprizi daha var. Sony, Facebook PlayStation Türkiye sayfası PS Vita Deneyimi sekmesindeki Şanslı Kareler oyununda, iki şanslı kareden birini bulan sekiz şanslı kişiye, 30 Kasım Çarşamba günü, Sony Experience Center’da gerçekleştirilecek olan PS Vita Deneyimi’ne katılma ve herkesten önce PS Vita’yı tüm dünyadan önce deneme şansı sunuyor. Oyun alanında iki şanslı kareyi bulamayanların da üzülmesine gerek yok. Alandaki üç sürpriz kareden birini bulan üç şanslı kişiye de sürpriz PS3 oyunları kazanma fırsatı tanıyor. Ayrıntılar Facebook PlayStation Türkiye sayfası PS Vita Deneyimi sekmesinde! http://www.facebook.com/PlaystationTr?sk=app_271607272885042
PS Move, Uncharted 3, Sony Tablet S, 3D Sony VAIO’lar, hepsi Sony GameX’teSony, PS Vita’nın yanı sıra yeni PlayStation® Move oyunları Dance Star Party, Move Fitness ve After Hours Athletes ile stant alanına hareket katıyor. Oyunseverlere 2011’in en iyi oyunlarından biri olarak gösterilen ve satışa çıktığı 2 Kasım’da dünya çapında 3,8 milyon adet satarak ilk gün satışlarında büyük bir başarıya ulaşan Uncharted 3: Drake’s Deception ile hem Türkçe hem 3D oyun keyfi yaşatıyor. Sony aktivite alanında eğlence sınırsızca devam ederken, fuar katılımcıları, mükemmel kullanılabilirlik ile eşsiz donanım, içerik ve ağ servislerini birleştiren Sony Tablet S ile eğlence deneyimlerinde ilginç ve yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor. En son model 3D Sony VAIO’larla Sony’nin yarattığı eşsiz 3D dünyasını yakından tanıma fırsatı buluyor. Hepsi ve daha fazlası, Sony GameX 2011 Dev Aktivite Alanı’nda, dijital eğlence ve oyun tutkunlarını bekliyor.

Cim Bom 'kazan'amadı: 72-61

Galatasaray-Cim Bom 'kazan'amadı: 72-61
Turkish Airlines Euroleague'de Galatasaray Medical Park, D Grubu'ndaki yedinci maçında deplasmanda karşılaştığı Unics Kazan'a 72-61 yenildi.
Maça etkili başlayan temsilcimiz Galatasaray Medical Park, Shipp ve Lakovic'in basketleriyle rakibi karşısındasayılar bulurken ev sahibi ekip ise Wilkinson ile sayılarını buldu. Songalia'nın da devreye girmesiyle Galatasaray Medical Park rakibi karşısında skoru 9-12 yaptı. Başarılı oyununu sürdüren temsilcimiz Zaza ve Lakovic'in basketleriyle farkı 8 sayıya kadar çıkardı (9-17). Periyodun sonlarına doğru hücumdaki etkinliğini arttıran Unics Kazan farkı 1 sayıya indirdi (19-20). Öne geçen rakibi karşısında temsilcimiz Shumpert'in basketiyle ilk periyodu 21-23 önde tamamladı. İkinci periyoda Greer ve Veremeenko'nun basketleriyle başlayan Unics Kazan'a temsilcimiz Andric ile cevap verdi. Andric'in faul atışlarından bulduğu sayı ile eşitliği yakalayan Sarı Kırmızılılar Shipp'in de basketiyle son 6 dakika 38 saniyeye girilirken yeniden öne geçti (26-29). Periyotta son dakikaya kadar üstün giren Galatasaray Medical Park karşısında Unics Kazan bitime 7 saniye kala Lyday'ın faul atışlarından bulduğu basketlerle 35-34 öne geçerek ilk devreyi önde kapadı.
Üçüncü periyoda hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Unics Kazan yakaladığı 10-3'lük seri ile temsilcimiz ile arasındaki farkı açarken skoru da 45-37'ye getirdi. hücumda oldukça tutuk kalan Galatasaray Medical Park istediği basketleri bulamazken farkın açılmasına da engel olamadı. Rusya temsilcisi periyotta son 3 dakika 40 saniyeye 10 sayı farkla 49-39 önde girdi. Shumpert'in sayıları ile farkı kapatmak isteyen temsilcimiz karşısında Domercant ve Lyday ile sayılar üreten ev sahibi ekip son periyoda ise 57-49 önde girdi.
Final periyoduna Galatasaray Medical Park istediği gibi başlayamadı. Hücumda etkili olan ev sahibi ekip ise bulduğu sayılarla skoru 63-51'e yaptı. Lakovic ve Ender 3 sayılık atışlarda sonuç elde edemeyen temsilcimiz karşısında Savrasenko'nun basketiyle Unics Kazan son beş dakikaya 65-51üstün girdi. Sarı Kırmızılılar suskunluğunu Jamon Lucas'ın 3 sayılık basketiyle bozdu. Lakovic'in de bitime 2 dakika kala bulduğu 3 sayılık basketle temsilcimiz skoru 69-57'ye getirdi. Farkı kapatamayan Galatasaray Medical Park mücadeleden ise 72-61 mağlup ayrıldı.
SALON: Basket Hall
HAKEMLER: Ilija Belosevic, Eddie Viator, Damir JAvor
UNICS KAZAN (72): Terrell Lyday 17 (1 ribaund, 3 asist), Petr Samoylenko 3 (1 ribaund, 1 asist), Zakhar Pashutin 5 (1 asist), Vladimir Veremeenko 11 (7 ribaund), Lynn Greer 12 (3 ribaund, 4 asist), Aleksey Savrasenko 2 (1 ribaund, 1 asist), Henry Domercant 13 (3 ribaund, 1 asist), Mike Wilkinson 9 (3 ribaund, 1 asist)
GALATASARAY MEDİCAL PARK (61): Joshua Shipp 7 (6 ribaund), Jaka Lakovic 12 (3 riabund, 1 asist), Göksenin Köksal 1 (1 ribaund, 1 asist), Preston Shumpert 9 (1 ribaund, 1 asist), Tutku Açık (1 ribaund, 3 asist), Luksa Andric 6 (2 ribaund), Zaza Pachulia 5 (6 ribaund, 1 asist), Furkan Aldemir 2 (3 ribaund), Jamon Lucas 8 (4 ribaund, 3 asist), Darius Songalia 4 (4 ribaund), Ender Arslan 2 (1 asist), Ender Arslan 2 (1 asist), Cevher Özer 5 (3 ribaund)
1.PERİYOT: 21-23
2.PERİYOT: 14-11
3.PERİYOT: 22-15
4.PERİYOT: 15-12

G. Birliği hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 3 Aralık Cumartesi günü Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray, çalışmalarını sürdürdü.




Galatasaray-G. Birliği hazırlıkları sürüyor
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve üç grup halinde yapılan top kapma çalışmalarıyla başlayan antrenmanın, ısınma ve açma-germe hareketleriyle devam ettiği belirtildi. Kaleciler Fernando Muslera, Aykut Erçetin ve Ufuk Ceylan'ın antrenör Claudio Taffarel yönetiminde çalıştığı idmanın ana bölümünde ise Gençlerbirliği maçının taktik çalışması gerçekleştirildiği bildirildi.
Bu arada sakatlığı süren Sabri Sarıoğlu'nun tedavisine devam edildiği, Yekta Kurtuluş'un ise günü salon ve saha çalışmasıyla geçirdiği öğrenildi.
Galatasaray, yarın yapacağı idmanın ardından Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya gidecek.

5’er Beşer - Sinem - Banana Ye

5’er Beşer - Sinem - Banana Ye,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye dinle,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye izle,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye seyret,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye indir,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye kaydet,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye bak,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye seyret,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye video




5’er Beşer - Sinem - Banana Ye,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye dinle,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye izle,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye seyret,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye indir,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye kaydet,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye bak,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye seyret,5’er Beşer - Sinem - Banana Ye video

Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu İzle

Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu izle,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu seyret,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu indir,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu bak,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu kaydet,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu indir,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu fotoğraf,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu resin,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu video






Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu izle,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu seyret,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu indir,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu bak,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu kaydet,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu indir,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu fotoğraf,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu resin,Ciciş Kardeşlerden Aşırı Erotik Noel Videosu video

Sancak - Bitti mi söyLe

Sancak - Bitti mi söyLe (: video izle, Sancak - Bitti mi söyLe (: indir, Sancak - Bitti mi söyLe (: izle, Sancak - Bitti mi söyLe (: dinle, Sancak - Bitti mi söyLe (: video indir, Sancak - Bitti mi söyLe (: seyret



Sancak - Bitti mi söyLe (: video izle, Sancak - Bitti mi söyLe (: indir, Sancak - Bitti mi söyLe (: izle, Sancak - Bitti mi söyLe (: dinle, Sancak - Bitti mi söyLe (: video indir, Sancak - Bitti mi söyLe (: seyret

Allame & Joker-Yemin Et

Allame & Joker-Yemin Et,Allame & Joker-Yemin Et dinle,Allame & Joker-Yemin Et izle,Allame & Joker-Yemin Et seyret,Allame & Joker-Yemin Et indir,Allame & Joker-Yemin Et bak,Allame & Joker-Yemin Et kaydet,Allame & Joker-Yemin Et şarkı sözleri




Allame & Joker-Yemin Et,Allame & Joker-Yemin Et dinle,Allame & Joker-Yemin Et izle,Allame & Joker-Yemin Et seyret,Allame & Joker-Yemin Et indir,Allame & Joker-Yemin Et bak,Allame & Joker-Yemin Et kaydet,Allame & Joker-Yemin Et şarkı sözleri

Sansar Salvo - Savaş Sanatı

Sansar Salvo - Savaş Sanatı video izle, Sansar Salvo - Savaş Sanatı indir, Sansar Salvo - Savaş Sanatı izle, Sansar Salvo - Savaş Sanatı dinle, Sansar Salvo - Savaş Sanatı video indir, Sansar Salvo - Savaş Sanatı seyret ,Sansar Salvo - Savaş Sanatı şarkı sözleri




Sansar Salvo - Savaş Sanatı video izle, Sansar Salvo - Savaş Sanatı indir, Sansar Salvo - Savaş Sanatı izle, Sansar Salvo - Savaş Sanatı dinle, Sansar Salvo - Savaş Sanatı video indir, Sansar Salvo - Savaş Sanatı seyret ,Sansar Salvo - Savaş Sanatı şarkı sözleri

Sansar Salvo - Kaset Getirdim


Sansar Salvo - Kaset Getirdim video izle, Sansar Salvo - Kaset Getirdim indir, Sansar Salvo - Kaset Getirdim izle, Sansar Salvo - Kaset Getirdim dinle, Sansar Salvo - Kaset Getirdim video indir, Sansar Salvo - Kaset Getirdim seyret ,Sansar Salvo - Kaset Getirdim şarkı sözleri




Sansar Salvo - Kaset Getirdim video izle, Sansar Salvo - Kaset Getirdim indir, Sansar Salvo - Kaset Getirdim izle, Sansar Salvo - Kaset Getirdim dinle, Sansar Salvo - Kaset Getirdim video indir, Sansar Salvo - Kaset Getirdim seyret ,Sansar Salvo - Kaset Getirdim şarkı sözleri

Sansar Salvo - Waterfall

Sansar Salvo - Waterfall,Sansar Salvo - Waterfall dinle,Sansar Salvo - Waterfall izle,Sansar Salvo - Waterfall seyret,Sansar Salvo - Waterfall indir,Sansar Salvo - Waterfall şarkı sözleri



Sansar Salvo - Waterfall video izle, Sansar Salvo - Waterfall indir, Sansar Salvo - Waterfall izle, Sansar Salvo - Waterfall dinle, Sansar Salvo - Waterfall video indir, Sansar Salvo - Waterfall seyret

Arsız Bela Ft Slower Emre -[ Gidiyormusun ] 2oıı

Arsız Bela Ft Slower Emre -[ Gidiyormusun ] 2oıı video izle, Arsız Bela Ft Slower Emre -[ Gidiyormusun ] 2oıı indir, Arsız Bela Ft Slower Emre -[ Gidiyormusun ] 2oıı izle, Arsız Bela Ft Slower Emre -[ Gidiyormusun ] 2oıı dinle, Arsız Bela Ft Slower Emre -[ Gidiyormusun ] 2oıı video indir, Arsız Bela Ft Slower Emre -[ Gidiyormusun ] 2oıı seyret



Arsız Bela Ft Slower Emre -[ Gidiyormusun ] 2oıı video izle, Arsız Bela Ft Slower Emre -[ Gidiyormusun ] 2oıı indir, Arsız Bela Ft Slower Emre -[ Gidiyormusun ] 2oıı izle, Arsız Bela Ft Slower Emre -[ Gidiyormusun ] 2oıı dinle, Arsız Bela Ft Slower Emre -[ Gidiyormusun ] 2oıı video indir, Arsız Bela Ft Slower Emre -[ Gidiyormusun ] 2oıı seyret

Rudeejay - The Rhythm Is Magic

Rudeejay - The Rhythm Is Magic (MPG Remix) video izle, Rudeejay - The Rhythm Is Magic (MPG Remix) indir, Rudeejay - The Rhythm Is Magic (MPG Remix) izle, Rudeejay - The Rhythm Is Magic (MPG Remix) dinle, Rudeejay - The Rhythm Is Magic (MPG Remix) video indir, Rudeejay - The Rhythm Is Magic (MPG Remix) seyret




Rudeejay - The Rhythm Is Magic (MPG Remix) video izle, Rudeejay - The Rhythm Is Magic (MPG Remix) indir, Rudeejay - The Rhythm Is Magic (MPG Remix) izle, Rudeejay - The Rhythm Is Magic (MPG Remix) dinle, Rudeejay - The Rhythm Is Magic (MPG Remix) video indir, Rudeejay - The Rhythm Is Magic (MPG Remix) seyret

Norm Ender - Yak Yak

Norm Ender - Yak Yak video izle, Norm Ender - Yak Yak indir, Norm Ender - Yak Yak izle, Norm Ender - Yak Yak dinle, Norm Ender - Yak Yak video indir, Norm Ender - Yak Yak seyret



Norm Ender - Yak Yak video izle, Norm Ender - Yak Yak indir, Norm Ender - Yak Yak izle, Norm Ender - Yak Yak dinle, Norm Ender - Yak Yak video indir, Norm Ender - Yak Yak seyret

Chuckie - Gregori Klosman (Original Mix) - New House Hits 2011

Chuckie - Gregori Klosman (Original Mix) - New House Hits 2011 video izle, Chuckie - Gregori Klosman (Original Mix) - New House Hits 2011 indir, Chuckie - Gregori Klosman (Original Mix) - New House Hits 2011 izle, Chuckie - Gregori Klosman (Original Mix) - New House Hits 2011 dinle, Chuckie - Gregori Klosman (Original Mix) - New House Hits 2011 video indir, Chuckie - Gregori Klosman (Original Mix) - New House Hits 2011 seyret






Chuckie - Gregori Klosman (Original Mix) - New House Hits 2011 video izle, Chuckie - Gregori Klosman (Original Mix) - New House Hits 2011 indir, Chuckie - Gregori Klosman (Original Mix) - New House Hits 2011 izle, Chuckie - Gregori Klosman (Original Mix) - New House Hits 2011 dinle, Chuckie - Gregori Klosman (Original Mix) - New House Hits 2011 video indir, Chuckie - Gregori Klosman (Original Mix) - New House Hits 2011 seyret