Perşembe, Aralık 1

Microsoft Office iPad’e geliyor!

Microsoft, çok yakında iPad için resmi Office uygulamasıyla kullanıcıların karşısına çıkabilir.
iPad kullanıcılarının en çok ihtiyaç duyduğu yazılımlardan biri de Office paketi olsa gerek. Belki döküman yaratmak için çok kullanışlı olmayabilir ama Office dökümanlarını iPad’de görüntüleyebilmek oldukça faydalı olacaktır.
iPad için bazı 3. parti Office yazılımları mevcut. Hatta Apple da Mac platform için geliştirdiği iWork yazılımını kullanıcılara sunuyor. Scroll.com.tr'nin haberine göre yakında Microsoft, resmi Office uygulamasıyla kullanıcıların karşısına çıkabilir. İddialara göre firma, Office 2011’in iPad versiyonu üzerinde çalışmalara başladı. Uygulamanın iOS uyumluluğu olması yani iPhone ve iPod touch gibi cihazlarla kullanılabilmesi de mümkün olabilir. Microsoft’un 2012 yılı içinde iPad için Office uygulamasını yayınlayacağı söyleniyor.
Ayrıca Microsoft, Mac OS X Lion için de Office yazılımını güncelleyebilir. Office 2011, şuan Mac OS X Snow Leopard sürümüne kadar destek sunuyor.
Office uygulaması yüksek ihtimalle App Store’da ücretli olarak kullanıcılara sunulacak. Apple’ın geliştirdiği Pages, Keynote gibi uygulamalar karşısında nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder