Pazar, Ekim 23

Behzat ç. Seni Kalbime Gömdüm Fragmanı

http://img02.imgsinemalar.com/images/afis_buyuk/b/Behzat-c-Seni-Kalbime-Gomdum-1312227540.jpg 

Filmin Özeti

  Yapılan bir ihbar üzerine Gençlik Parkı’na giden cinayet büro ekipleri, gömülü b...ir tabut bulurlar. Tabutun içinde yaşlı bir kadın vardır. Yapılan ilk incelemede kadının canlı canlı gömüldüğü ortaya çıkar. Hayata karşı işlenen suçlar uzmanı Behzat Ç., ilk defa böyle bir cinayet karşılaşmaktadır.Yaşlı kadının neden bu biçimde öldürülmüş olabileceğine ilk başta bir anlam verilemez. Yaşlı kadın emekli bir polisin annesidir. Behzat Ç. emekli polisi araştırmaya başladıkça bir takım engellemelerle karşılaşır. Emekli polis, teşkilat içinde Avarel Memduh olarak bilinmektedir, suçu üstlenen kişi ise kendisine Red Kit demektedir.Behzat Ç., Harun, Hayalet ve Akbaba’dan oluşan ekibiyle Ankara’yı didik didik ederek Red Kit’in suç ortakları olan Gorbaçov Hasan ve Pembo’ya ulaşmaya çalışır. Olay Yeri İnceleme Şubesi’nin genç komiserlerden Songül de bu olayda onlara yardımcı olmaktadır.Bu esnada şüpheli tavırlarıyla dikkat çeken bir görgü tanığına ulaşırlar. İsmi Süleyman olduğu halde kendisini Ahmet olarak tanıtmaktadır. Kendini Ahmet Sanan Süleyman’ın çelişkili ifadeleriyle iş iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.Behzat Ç. araştırmalarını derinleştirdikçe emniyet içinde yasa dışı yollarla faaliyet gösteren bir örgütün varlığına ulaşır. Bu örgüt 90’lı yıllarda pek çok yargısız infaz yapmıştır. O zaman alt kademelerde görev yapan bu örgüt elemanları şimdi üst mevkilere gelmiştir. Dolayısıyla bu olayın ortaya çıkmasını istememektedirler. Behzat Ç., bir yandan gizemli ve zeki bir katil olan Red Kit’e ulaşmaya çalışır, diğer yandan ise bu olayların açığa çıkmasını istemeyen gizli örgütten kendisini ve ekibini korumaya çalışmaktadır.



Filmin FRAGMNI



Felaket Henry - Horrid Henry

http://s.cdn.acunn.com/upload/film/2011/250_o_634281_horrid-henry.jpg 

 Vizyon Tarihi: 21.10.2011
Yapım: 2011
Yapımcılar: Nick Moore (Yönetmen), Francesca Simon (Senaryo), Lucinda Whiteley (Senaryo), Caroline Levy (Yapımcı), Allan Niblo (Yapımcı), Rupert Preston (Yapımcı), Mike Watts (Yapımcı), Lucinda Whiteley (Yapımcı)


Oyuncular: Richard E. Grant (Vic Van Wrinkle), Anjelica Huston (Miss Battleaxe), Parminder Nagra (Miss Lovely), Noel Fielding (Ed Banger), Mathew Horne (Dad), Prunella Scales (Great Aunt Greta), Tyger Drew-Honey (Posh Cousin), Rebecca Front (Miss Oddbod), Kimberley Walsh (Prissy Polly), Theo Stevenson (Horrid Henry), Jo Brand (Demon Dinner Lady), David Schneider (Soggy Sid), Siobhan Hayes (Mum), Helen Lederer (Rich Aunt Ruby), Nikita Mistry (Gorgeous Gurinder), Dominic Wood (Too Cool For School), Ross Marron (Perfect Peter), Lloyd Howells (Rude Ralph), Richard McCourt (Too Cool For School), Tamsin Heatley (Madame Tutu), Reuben Lee (Brainy Brian), Kia Pegg (Vicious Vicky), Jack Sanders (Aerobic AL), Freddie Rose (Schoolboy )
Felaket Henry, kendini hayal bile edemeyeceği şeyleri yaparken bulur.


Felaket Henry  FRAGMAN

Fenerbahçe 0 Samsunspor 0 Maçın Özeti

Fenerbahçe 0 Samsunspor 0 Maçın Özeti İzle,Fenerbahçe 0 Samsunspor 0 Maçın Özeti Seyret,Fenerbahçe 0 Samsunspor 0 Maçın Özeti İndir,Fenerbahçe 0 Samsunspor 0 Maçın Özeti Kaydet

 Fenerbahçe 0 Samsunspor 0 Maçın Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Samsunspor'u konuk etti. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maç, 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Samsunspor, liderliğini perçinlemek isteyen Fenerbahçe'den sürpriz bir puan almış oldu.

Petkoviç yaramıyor

Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç, geçen sezon İsviçre ekibi Young Boys'un başında Fenerbahçe karşısına çıkmış ve yine bir sürpriz yaparak Sarı-Lacivertliler'in Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu'nda elenmesine yol açmışt

Acun Ilıcalı'ya tepki büyük!

Acun Ilıcalı'ya tepki büyük!

Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle geçen hafta programını iptal eden Acun Ilıcalı, 24 şehit için aynı duyarlılığı sergilemeyince tepki yarattı.

 

http://i.milliyet.com.tr/SubV2Big/2011/10/23/fft191_mf1715457.Jpeg


24 şehit verdiğimiz hafta Yetenek Sizsiniz programını ekrandan çekmeyen Acun Ilıcalı, bu kez "duyarsızlığı" ile şaşkına çevirdi.

Sosyal medyada Acun'a öfke dolu mesajlar yağarken, "Acun'u kınıyoruz" başlığı altında açılan bölüm rekora gidiyor.

Acun Ilıcalı hatırlanacağı gibi geçen hafta vefat eden Başbakan Erdoğan'ın annesi için çok hassas davranmış ve pazartesi günü programını iptal etmişti. Bu duyarlı davranışı ile alkış alan Acun, bu kez "duyarsızlığı" ile tepki topluyor.

RİYAKARSIN!

TV8'de program yapan Okan Bayülgen tepkisini canlı yayında ortaya koydu. Tenzile Erdoğan için Acun'un yayını iptal ettiğini hatırlatan Bayülgen, "Başka bir nedenle programı durdurduysan ama şimdi durdurmuyorsan demek riyakarsın" diye konuştu.

http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2011/10/23/fft16_mf1715484.Jpeg

Hakkari'den acı haber: 3 asker şehit oldu

Hakkari'den acı haber: 3 asker şehit oldu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi tekerli sınır jandarma taburunda keşif yapan askerlerden 2'si mayın patlaması sonucu şehit oldu.
Öte yandan Hakkari'nin Çukurca ilçesi Kazan Vadisi'nde sürdürülen operasyonlarda PKK'lılarla sağlanan sıcak temasta 1 astsubay şehit oldu, 6 asker yaralandı.
Hakkari Valisi Muammer Türker, Çukurca ilçesine bağlı Kazan Vadisinde çıkan çatışmada 1 astsubayın şehit olduğunu, 6 askerin yaralandığını, Tekeli Vadisi’nde askerlerin geçişi sırasında yola döşenen el yapımı mayının patlaması sonucu ise 2 askerin şehit olduğunu söyledi.

Türker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çukurca ilçesine bağlı Kazan Vadisinde sürdürülen operasyonlarda teröristlerle sıcak temasın sağlandığını belirterek, "Çıkan çatışmada 1 astsubay şehit oldu, 6 asker ise yaralandı. Öte yandan Şemdinli ilçesi Tekeli Bölgesinde arazi arama tarama faaliyeti yürüten askerlerin geçişi esnasında yola döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu 2 asker şehit oldu" dedi. Türker, bölgede operasyonların devam ettiğini bildirdi.

PKK'LILARA YAYLIM ATEŞİ

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi yakınındaki küçük Kato dağında bulunan güvenlik üs bölgelerine saldırı hazırlığı için keşif yapan PKK'lılar top atışları ve uzun namlulu silahlarla yaylım ateşine tutuldu. PKK'lıların gece karanlığından yararlanarak kaçtıkları belirtildi. Hakurk'taki PKK kamplarına düzenlenen saldırıda 3'ü üst düzey yönetici olmak üzere 7 PKK'lının öldürülmesinden sonra Beytüşşebap'ta 2 gündür kepenklerin açılmadığı belirtildi.

Beytüşşebap ilçesi yakınındaki küçük Kato dağında bulunan güvenlik üs bölgelerine dün gece saldırı hazırlığı için keşif yapan bir grup PKK'lının tespit edilmesi üzerine bölge yaylım ateşi altına alındı. Beytüşşebap Alay Komutanlığı ve üs bölgesinden top ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıdan sonra PKK'lıların gece karanlığından yararlanarak kaçtıkları belirtildi. Güvenlik güçlerinin keşif yapan PKK'lılara yönelik açtığı yaylım ateşi saniye saniye görüntülenirken, bölgede bugünde operasyon başlatıldığı öğrenildi. Öte yandan, savaş uçaklarının Hakurk bölgesine düzenlediği hava saldırısında aralarında PKK'nın 3 üst düzey yöneticisi olmak üzere 7 PKK'lının öldürülmesi üzerine Beytüşebap ilçe merkezinde 2 gündür kepenklerin açılmadığı belirtildi. İlçe merkezinde sadece eczane ve fırınların açık olduğu görüldü.

AMBULANS HELİKOPTER HAREKETLİLİĞİ

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde Kazan Vadisi ve Işıklı Bölgesi'nde PKK'lılara yönelik operasyon sürüyor. Sabah saatlerinden itibaren helikopter hareketliliğinin yaşandığı Çukurca'da bu kez ambulans helikopterlerin sık sık Kazan Vadisi Bölgesi'ne gidip geldiği gözlendi. Top atışlarının duyulduğu çatışma bölgesinden de dumanların yükseldiği Çukurca'dan görüldü.

Kuzey Irak'a sıfır noktada bulunan Çukurca İlçesi'nde PKK tarafından yapılan baskının ardından başlatılan operasyon sürerken, sabah saatlerinde 2 kobra helikopteri sık sık Kazan Vadisi bölgesini bombaladı. Bölgeden dumanların yükseldiği gözlemlenirken, silah ve top seslerinin geldiği Kazan Vadisi'ne skorsky helikopterler de asker ve mühimmat taşıdı.

20. Sınır Jandarma Tugay Komutanlığı'nda ambulanslar hazır bulundurulurken, bugün ilk kez ambulans helikopterlerin çatışmaların yaşandığı Kazan Vadisi bölgesine gidip geldiği gözlendi. Hakkari yönünden gelen ambulans helikopterlerin Kazan Vadisi bölgesine gittikten sonra yine aynı güzergahtan Hakkari yönüne gittikleri görüldü.



ŞEHİT ER SÖKE’DE TOPRAĞA VERİLECEK

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi kırsalında, bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda mayına basarak şehit olan Komando Er Ferdi Bolat’ın cenazesinin, annesinin yaşadığı Aydın’ın Söke İlçesi’nde son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi. Şehit erin yarın öğle vakti Söke Koca Cami’de düzenlenecek askeri törenin ardından Asri Mezarlık’taki şehitlikte toprağa verileceği belirtildi.

Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan

Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan izle,Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan seyret,Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan kaydet,Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan bak,Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan video klip

Jennifer Lopez - Papi Video Klip İzle-Dinle

Jennifer Lopez - Papi İzle,Jennifer Lopez - Papi Seyret,Jennifer Lopez - Papi İndir,Jennifer Lopez - Papi Kaydet,Jennifer Lopez - Papi video izle,Jennifer Lopez - Papi bak

Jennifer Lopez - Let's Get Loud

Jennifer Lopez - Let's Get Loud

Pit10 - Yine Boş

Pit10 - Yine Boş Dinle,Pit10 - Yine Boş indir,Pit10 - Yine Boş seyret,Pit10 - Yine Boş kaydet

Lecce 3 Milan 4 Maçın Özeti

Serie A'nın 7. hafta karşılaşmasında Milan, deplasmanda Lecce'yi 4-3 mağlup etti.

Lecce 3 Milan 4 Maçın Özeti izle,Lecce 3 Milan 4 Maçın Özeti Seyret,Lecce 3 Milan 4 Maçın Özeti indir

İtalya Serie A-Boateng şov: 4-3
Güçlü Milan karşısında maça çok iyi başlayan ve 4. dakikada Giacomazzi ile öne geçen Lecce, 30. dakikada Oddo'nun penaltıdan attığı golle farkı 2'ye çıkardı. 37. dakikada Grossmüller'in golüyle skor 3-0'a geldiğinde, büyük çoğunluk maçın bittiğini düşünmeye başlamıştı.

Milan'da devre arasında oyuna Kevin Prince Boateng girdi. Alman asıllı Ganalı futbolcu, oyuna girdikten 4 dakika sonra farkı 2'ye düşürdü, 55. dakikada da skoru 3-2'ye getirdi. Maçın gidişatını tek başına değiştiren Boateng, 63. dakikada kendisinin ve takımının 3. golünü atarak maça eşitliğin gelmesini sağladı.

Milan, maçın 3-0'dan 3-3'e gelmesinin ardından iyice morallendi ve tecrübeli defans oyuncusu Yepes, 83'de Milan'a maçı kazandıran golü attı: 3-4.

Boateng'in harika performansının ardından Milan 7. maçında 11 puana ulaştı. Lecce ise 3-0'a getirdiği maçı kaybederek 4 puanda kaldı.

Kaynak:fanatik

Manchester United 1 Manchester City 6 Maçın Özeti

Manchester United 1 Manchester City 6 Maçın Özeti,Manchester United 1 Manchester City 6 İzle,Manchester United 1 Manchester City 6 Seyret,Manchester United 1 Manchester City 6 indir Kaydet


İngiltere Premier Lig'de 9. hafta karşılaşmasında Manchester derbisinde Manchester City, United'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti.

İngiltere Premier Ligi-Alma Arsenal'in ahını: 1-6

İngiltere Premier Lig'de 9. hafta karşılaşmasında Manchester derbisi oynandı. City 22. dakikada İtalyan golcüsü Mario Balotelli ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ise adeta bir gol yağmuru vardı. 47'de Jonathan Evans United'da kırmızı kart görürken, 60'ta Balotelli hem kendisinin hem de takımının ikincigolünü kaydetti, 2-0. 69'da Sergio Agüero farkı üçe çıkardı. 81'de Darren Fletcher mükemmel bir gole imza attı ve farkı ikiye indirdi.

United taraftarları bu dakikadan sonra umutlanırken, City'nin golleri yağmur gibi yağmaya başladı. İlk önce Balotelli'nin yerine oyuna giren Edin Dzeko, 90'da skoru 4-1'e talırken, başlama vuruşundan hemen sonra David Silva skoru 5-1 yaptı. Bu arada City Dzeko ile mutlak gollük bir pozisyondan da yararlanamadı.

Uzatmanın son saniyelerinde ise yine Dzeko takımının altıncı golünü kaydetti ve maç 6-1 City'nin üstünlüğü ile sona erdi. Bu skorun ardından City 25 puana ulaşırken liderliğini pekiştirdi. United ise 20 puanda kaldı.




Kaynak:Fanatik

Van da Deprem 7.2

Depremde can kaybı var


Van'da meydana gelen deprem özellikle Erciş ilçesinde büyük hasara yol açtı.
İlk belirlemelere göre, Erciş'te 80 bina yıkıldı, 30 kişi hayatını kaybetti, 60 kişi yaralandı. Enkaz altından kurtarma çalışmaları sürüyor. Can kaybının artmasından endişe ediliyor.
Alınan bilgilere göre, Erciş'teki Çınarlı Mahallesi ile Atatürk ve Kışla caddelerinde büyük hasar meydana geldi, birçok bina yıkıldı. Zeylan Caddesi'ndeki Eroğlu Apartmanı, Atatürk Caddesi'ndeki 5 katlı otel, Van Yolu Caddesi'ndeki 3 bina adeta yerle bir oldu.
Enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor.

KANDİLLİ'DEN AÇIKLAMA

Kandilli Rasathanesi Müdürü Mustafa Erdik, yaptığı açıklamada, "Yaklaşık bin can kaybı tahmin ediyoruz" dedi.
BAŞBAKANLIK'TAN AÇIKLAMA

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından yapılan açıklamada, ''Deprem, Van ve ilçelerinde çok kuvvetli hissedilmiş olup, ilk belirlemelere göre hasar ve can kaybı meydana getirmiştir'' denildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da Van'a gideceği bildirildi.
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD), Van ve ilçelerinde çok kuvvetli hissedilen depremin ilk belirlemelere göre hasar ve can kaybı meydana getirdiği, depremde hayatını kaybeden ve yaralı kişi sayısının henüz kesinleşmediği bildirildi.

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Van merkezli 6.6 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından yoğun bir artçı deprem aktivitesi yaşandığı, büyüklükleri 5.8-2.5 arasında değişen 10 artçı deprem tespit edildiği ve artçı depremlerin devam ettiği ifade edildi.

Açıklamada, şunları kaydedildi:

''Deprem, Van ve ilçelerinde çok kuvvetli hissedilmiş olup, ilk belirlemelere göre hasar ve can kaybı meydana getirmiştir. Deprem Erzurum, Ağrı, Mardin, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Iğdır, Kars, Batman, Siirt illeri ve ilçelerinde hissedilmiştir. Depremde hayatını kaybeden ve yaralı kişi sayısı henüz kesinleşmemiştir.

Ana şok ve daha sonra meydana gelen depremlerin Van ilinin kuzeydoğusundaki doğrultu atılımlı faylarla ilişkisi olabileceği düşünülmüştür. Deprem aktivitesi bakımından oldukça aktif olan bölgede bir çok yıkıcı depremin meydana geldiği bilinmektedir.''

Açıklamada, bölgede 1945 yılında Çatak'ta 5.8, 1972 yılında Van'da 5.2, 1976 yılında Çaldıran'da 7.2 ve 1977'de Erciş'te 5.1 büyüklüğünde meydana gelen depremlerin son yüzyılda meydana gelen en büyük deprem olduğu bildirildi.

AFAD'dan yapılan açıklamada, deprem bölgesindeki hasarlı yapıların kullanılmaması yönünde gerekli önlemlerin alınması istendi.

BİTLİS'TEN ACI HABER


Deprem, Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde de can kaybına yol açtı. İlçeye bağlı Aydınlar beldesinde bir evin yıkılması sonucunda 9 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.

kaynak:ht

Yılbaşı Çöreği Tarifi

Yılbaşı Çöreği (8 Kişilik) 

Yılbaşı Çöreği  tarifi Malzemeler  2 su bardağı un
1.5 su bardağı kekun
3 yumurta
1.5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı mahlep
1 kabartma tozu
2 damla sakızı
1/2 margarin






Yemeğin Tarifi   Bir kaba unları boşaltıp margarini oda sıcaklığında yumuşatarak şeker, sakız, süt, kabartma tozu ve iki yumurta ile beraber mikserde karıştırın.

Yağlanmış yuvarlak bir kek kalıbına karışımı dökün, Kalan bir yumurtayı çöreğin üzerine sürüp 150 derece fırında 50 dakika pişirin.

Sebzeli Pilav Tarifi



Malzemeler
2 su bardağı pilavlık pirinç
4 su bardağı sıcak su
tuz,şeker
yarım çay bardağı kadar bezelye içi(konserve olmamalı)
yarım çay bardağı kadar küp dğranmış havuç(konserve olmamalı)
1 adet küp doğranmış patates
arzu edilirse yarım çay bardağı konserve süt mısırı
iki diş sarımsak
zeytinyağı
tereyağı

Tarif
Pirinci ayıklayarak kaynar tuzlu suda bekletelim.
Pirinç beklerken, havucu ve patatesi küçük küpler halinde doğrayıp, bezelyenin içini çıkarabilirsiniz.
Pirinç en az yarım saat bekledikten sonra sarımsakları rendeleyip zeytinyağında yakmadan kavuralım.
Aynı tencereye suyunu süzdüğümüz pirinçleri atalım.
Bu esnada ayrı bir tencerede havuç, patates ve bezelyeyi haşlayalım.
Onlar haşlanırken pirinçli tencereye tuz, şeker ve tereyağını koyup kavurmaya devam edelim.
Tel tel oluncaya kadar kavuralım.
Ardından 4 bardak(pirinci kaynar suda beklettiğimiz için su miktarını pirinç türüne göre azaltabilirsiniz.)sıcak suyu ekleyelim ve kısık ateşte pişmeye bırakalım.
Haşlanan garnitürleri süzüp bir kenarda soğumaları için bekletelim.
Pilav suyunu çekip, demlenme aşamasına gelince içine haşladığımız garnitürleri ekleyelim.
Hepsi birlikte demlenmeye bırakalım.Daha sonra konserve süt mısıryla süsleyerek servis edelim.

Galatasaray Medical Park 84 Banvit 73

 Galatasaray Medical Park 84 Banvit  73


BBL'de Galatasaray Medical Park, Banvit'i 84-73 yendi. Cimbom'un geçen sezon sonundaki 2 maçlık seyircisiz
oynama cezası nedeniyle maça taraftar alınmazken, karşılaşmayı 14 yaşını doldurmamış çocuklar ve kadınlar izledi.

http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2011/10/23/290x174/857019531492.jpg?70866934176

Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer Video Klip 2011

Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer Video Klip 2011,Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer izle,Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer seyret,Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer indir,Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer kaydet,Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer seyret

Jan Jan Kızlar - Jan Jan Video Klip İzle 2011 Yıldız Masalı

Jan Jan Kızlar - Jan Jan Video Klip İzle 2011 Yıldız Masalı,Jan Jan Kızlar - Jan Jan dinle,Jan Jan Kızlar - Jan Jan seyret,Jan Jan Kızlar - Jan Jan izle,Jan Jan Kızlar - Jan Jan indir,Jan Jan Kızlar - Jan Jan kaydet

Can Tango İddaa Tahminleri 23.10.2011Pazar

Can Tango İddaa Tahminleri 23.10.2011Pazar

Eintracht Frankfurt - Duisburg371
1
1.25
Slavia Prague - Budejovice402
1
1.45
Udinese - Novara408
1
1.3
       Legia Warsaw - Widzew Lodz445
1
1.4

ORAN:3,3

Real Madrid Malaga'yı devirdi 0-4

İspanya La Liga-Real ilk yarıda bitirdi: 0-4
Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçta Real Madrid, deyim yerindeyse işi ilk yarıda bitirdi.
Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Gonzalo Higuain ile 24., 28. ve 38. dakikalarda Cristiano Ronaldo kaydetti.
Öte yandan Malaga takımında Joaquin Sanchez'in 50. dakikada çektiği şut direkten döndü.


Fanatik

Bursaspor 1 Trabzonspor 1


Elinize sağlık
Alkışı genelde ayaklarının marifetleriyle alan futbolcuları ‘elinize sağlık’ diyerek kutlamamamın sebebi ülkenin asıl gündeminin farkına varıp attıkları gollerden sonra yaptıkları asker selamındandır. Kalplerde buruk bir acı varken ne futbolun ne de başka bir şeyin tadını tam olarak almam mümkün. Bursa’daki güzellikleri düşünenlere, uygulayanlara bir kez daha teşekkür edip maça geçmekte fayda var.
Antalya-Galatasaray maçından sonra aslında ne izlesek iyi gelecekti, bunun profesyonel değil, halı saha karşılaşması bile olması yeterdi! Ancak Bursa’daki 90 dakika zaman zaman beklentilerin bile üzerine çıktı, hem kalite hem de heyecan olarak.
Karşılaşma iptal edilen bir golle başladı. Türkiye’de zaten birçok şeyin standardı yok ama şu duran toplarda ceza sahasındaki ‘hareketliliğe’ bir standart getirsek belki bir çok sorunu unutacağız! Neyin ne olduğuna karar vermek, hangi pozisyonda neyin çalınacağını kestirmek imkansız. İşte böyle bir andı, 3. dakikada Adrian ortaladı, Glowacki vurdu, gol oldu. Hakem ‘çektin’ dedi, Bursalılar’ın itirazi ise ‘ittiği’ yönündeydi!
Bursaspor’un Trabzon savunmasındaki zayıf halkayı keşfetmesi erken oldu. Ozan İpek, Serkan’ı gözüne kestirdi, bindirdikçe bindirdi. İlk yarıda bu kanattan sürekli yüklenirken Bursa, en ciddi tehlikenin dakikası 18’di, Ozan’ın şutu az farkla auta gitti.
İlk yarıda Trabzonspor daha kontrollü olan taraftı. Burak ve Alanzinho ile zorlamaya çalıştı rakibi ama senkron problemlerine takıldılar hep.
Ozan’ın durmaya niyeti yoktu, biliyordu, mutlaka bir sonuç alacaktı. Aldı da. 50’de Serkan ve Giray’ı ceza sahası içinde çarpıştırdı, en iyi yere, arka direğe kesti, işi Sestak kafayla bitirdi: 1-0.
Golden sonra oyun daha da hareketlenirken, Trabzonspor’da tüm yük Burak’a bindi. O da en az Ozan kadar kararlıydı. 70’de ceza sahasına öyle bir girdi ki, kaleciye iki seçenek bıraktı. Ya düşürecekti ya da vurmasına izin verecek, kaderine razı olacaktı. Düşürdü, penaltı çok netti. Burak’ın penaltı golü durumu eşitlerken, bu gol skor kadar zihinleri de dengeledi. 1 puanın kayıp olmayacağı inancı oyuna damga vurdu. Maç uzatma anlarında Batalla’nın ortasında İbrahim’in dokunuşunun direği sıyırarak auta gittiği pozisyonla biterken, Bursa’da iki tarafın da çok üzülmediği bir gece yaşandığının altını çizmekte fayda var.
Serhat Demirtaş








Kaynak:fantik