Çarşamba, Ağustos 10

Arda Giti Arshavin geliyor

Kaptan'ın yerine Arshavin geliyor

Arda'nın gidişiyle B planını devreye sokan Sarı-Kırmızılılar, Arsenal'li Rus yıldızın transferinde mutlu sona yakın..
Galatasaray-Kaptan'ın yerine Arshavin geliyor
Arda'yı A.Madrid’e veren sarı-kırmızılılar vakit kaybetmeden B planını devreye soktu. Sol kanattaki en büyük gücünü kaybeden G.Saray, kaptanın yerini doldurmak için Arshavin’de karar kıldı. 14 milyon Euro bonservis bedeli bulunan Rus yıldız için İngiliz ekibiyle görüşmelere hız verilirken, transferin bitme aşamasına geldiği öğrenildi. Forvet konusunda beklemeye geçen sarı-kırmızılılar, takımdan ayrılacaklar belli olduktan sonra girişimlere başlayacak. Sağ kanat için de Eboue ismi ön plana çıkarken, Trabzon’un satış listesine koyduğu Engin Baytar da gündemdeki bir diğer isim.

Kaynak: Vatan Gazetesi

Sike İle ilgili Karar gelecek hafta Açıklanaçak

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturmasında adı geçen takımların durumunun önümüzdeki hafta netleşeceğini açıkladı.  
 
Süper Lig-Karar gelecek hafta
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, federasyon yöneticileriyle gerçekleştirdiği toplantının ardından açıklamalarda bulundu.
Aydınlar, şike ve teşvik primi iddialarına yönelik soruşturma kapsamında adı geçen takımlarla ilgili kararın, önümüzdeki hafta netleşeceğini söyledi.
Önümüzdeki sezon için, yabancı sınırlaması konusuna da değinen Aydınlar, 6+2 yabancı oyuncu sisteminin süreceğini, ayrıca kulüplerin sınırsız sayıda yabancı oyuncu ile sözleşme imzalayabileceğini belirtti.



FANATİK

Gülben Ergen Mal varlığını açıkladı

http://im.haberturk.com/2011/08/10/657441_detay.jpg?1312984637
 
 
Mal varlığını açıkladı
 
Bundan 7 yıl önce Mustafa Erdoğan ile evlenen Gülben Ergen, uzun süren bir düşünme aşamasının ardından kararını verdi! 
 
endisine ihanet ettiği iddia edilen eşiyle bir süredir ayrı yaşayan Ergen, boşanma davası açtı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; avukatı aracılığıyla Sarıyer Aile Mahkemesi'ne başvuran Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'dan maddi bir talepte bulunmadı. Ünlü sanatçının boşanırken koştuğu şart; oğulları Atlas, Ares ve Güney'in velayetini almaktı... Güzel sanatçı, 30 Eylül'de görülecek dava için mahkemeye sunduğu dilekçesinde yıllardır konuşulan mal varlığına tartışmalarına son noktayı koydu:

AYLIK 30 BİN LİRA GELİR
Mahkemeye verdiği mal varlığı beyanın da Gülben Ergen “Aylık 30 bin TL gelirim ve Bahçeköy'de bir evim var." Dedi Şarkıcı Gülben Ergen'in Atlas, Ares ve Güney adında 3 oğlu bulunuyor. Ergen'in Ergen'in boşanmak için tek koştuğu şart ise oğullarının velayeti.

50 TAKSİYE NE OLDU?
Gülben Ergen'in mal varlığı hakkında daha önce de çok şey söylenmişti. 50 tane ticari taksisi, Feneryolu'nda bir, Antalya'da iki daire, Zekeriyaköy'de villa sahibi olduğu iddia edilmişti. Hatta güzel sanatçının adı “taksici Gülben”e bile çıkmıştı. Şimdi ise Ergen'in mal varlığını gizleyip gizlemediği merak konusu oldu.

Maymunlar Cehennemi Başlangıç (Rise of the Planet of the Apes) Fragmanı izle

http://img03.imgsinemalar.com/images/afis_buyuk/r/Rise-of-the-Planet-of-the-Apes-1311331974.jpg

The Smurfs - ( Şirinler ) Fragmanı izle

http://img01.imgsinemalar.com/images/afis_buyuk/t/The-Smurfs-1307457197.jpg


Dikkat Facebook çökecek


Bu tarihe dikkat edin...


http://haber.kanald.com.tr/handlers/DetayResimHandler.ashx?id=21048 

Anonymous, dünyanın 1 numaralı internet sitesi Facebook'a saldıracağını açıkladı. Siyasi protesto yolu olarak web sitelerine saldırı yolunu seçen uluslararası 'hack'tivistler grubu Anonymous, şimdi de Facebook'u gözüne kestirdi.
İnternet üzerinden yayınladıkları videoda, grup üyeleri ‘Mahremiyet ilkelerine aykırı hareket eden Facebook 5 Kasım’da çökecek. Facebook, üyeler tarafından yüklenen ve daha sonra silinmesine izin vermediği bilgi, fotoğraf ve videoları devlet kurumlarına aktarıyor, gizli istihbarat birimlerinin siteye girerek dünyada istedikleri insan ve kurum hakkında istediği bilgileri toplamasına izin veriyor" iddiasında bulundu.
750 milyonu aşkın ziyaretçisi olan Facebook’taki kullanıcı bilgilerinin, gizlilik ayarları kullanıcı tarafından nasıl yapılmış olursa olsun hiçbir zaman silmediğine dikkat çeken Anonymous ekibi ‘Bunu insanların iyiliği için yapıyoruz’ dedi. Duyuruda ayrıca 'bilginin özgürlüğüne ve kişisel mahremiyet hakkına inanıyorsanız bu amaca katkıda bulunun' çağrısı yapıldı.
Grup, özellikle gizli Amerikan diplomatik belgelerini yayımlayarak devletlerin tepkisini çeken ve bu yüzden devlet ve onunla iş yapan özel şirketlerin yoğun susturma çabalarına maruz kalan WikiLeaks'e destek vererek adını duyurmuştu. Pek çok ülkeden binlerce demokrat hacker'ın fiziksel ortamda bir araya gelmeden oluşturdukları 'anonim' grubun bazı üyeleri, İngiltere Parlamentosu’nu 5 Kasım 1605‘te patlatmaya çalışan Guy Fawkes’ın hikayesinin anlatıldığı V for Vendetta çizgi romanından esinlenen maskeler kullanarak bazen kamuoyu karşısına çıkıyor.