Perşembe, Aralık 1

Samsung: Bu Telefondan Rekor Bekliyor

Kısa sürede mobil piyasanın önemli firmalarından biri olan Samsung, yeni hedeflerini açıkladı.

2 yıl içerisinde sıradan bir cep telefonu üreticisiyken, iPhone ile yarışacak bir marka değerine sahip olan Samsung yeni planını açıkladı. Firma 2011 yılı içerisinde Galaxy S II LTE modelinin satış rekorları kıracağını düşünüyor. Samsung’un satış müdürünün yaptığı açıklamaya göre firma, 2011 yılı içerisinde Galaxy serisiyle hedefledikleri satış rakamlarına ulaşacak.
Samsung'tan iPhone'a Taş
Galaxy S II LTE modelinin yılın en çok satan Samsung telefonu olacağını iddia eden firma, iPhone 4S’in 4G’nin alt yapısı olan LTE’yi desteklememesine de değindi. Güney Koreli teknoloji firmasına göre Apple’ın LTE desteğini sunmaması büyük bir eksiklik. Önümüzdeki yıllarda iPhone’un pazarı payını ele geçireceklerini düşünen Samsung,


2012 yılı için satış hedeflerinin daha büyük olduğunu belirtti. Firma satış rakamları konusunda şimdilik resmi bir açıklama yapmaktan çekiniyor. Telefonda 4.3 HD ekran, çift çekirdek ve LTE desteği bulunuyor. Samsung bu telefonu geçtiğimiz ay açıklanması beklenen iPhone 5'e rakip olarak tasarlamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder