Cuma, Ağustos 19

LYS Sonuçları Açıklandı!

Adaylar yerleştirme sonuçlarına bugün saat 15.00 itibariyle ÖSYM'nin “http://sonuc.osym.gov.tr” internet adresinden ulaşabilecek.
Sonuçlar, adayların T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenilebilecek.
Ayrıca, yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.


AA

O Ses Türkiye Başlıyor

etk;O Ses Türkiye,The Voice of’,,The Voice of’,Başvuru Formu,The Voice of’ Tanıtımı,The Voice of’Fragmanı,O Ses Türkiye Başvuru Formu,O Ses Türkiye Tanıtımı,O Ses Türkiye fragmnı


O Ses Türkiye Başlıyor
 
Acun Medya yeni projesi ile Ekim ayından itibaren Show TV ekranlarından Türkiye’nin en iyi sesini arayacak.
 
Yayınlandığı ilk ülke olan Hollanda’da izlenme rekorları kıran ‘The Voice of’, Amerika’da da yayına başladığı ilk günden itibaren büyük başarı elde etti.

Türkiye’nin en iyi seslerinden 4 ünlü sanatçının koçluk yapacağı yarışmada başarı için göz önünde bulundurulan tek unsur sesiniz.

Eğer Türkiye’nin en iyi sesi ben olabilirim diyorsanız; hemen başvurabilirsiniz.

 kaynak.acunn.cım

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin 2. Sezon Hakında Bilgi

Yeni sezonda Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde neler olacak? Ali Kaptan diziden ayrılacak mı? Bu sorular yaz boyunca medyada tartışıldı durdu. İşte tartışmaları sonlandıracak tüyolar:

- Ali Kaptan yeni sezonda dizide olacak, ayrılık yok.

- Berrin hamile olduğu için sevmediği Hakan'la evlenmek zorunda kalacak.
- Dizi 2 yıl sonrasından başlayacak.
- Osman ilkokula başlamış oluyor böylece.
- Babaanne ise akıl hastanesine yatmayacak.

Fatmagül'ün Suçu Ne? 2.sezon Tanıtım Fragmanı

Beklenen Tanıtım Ekranlarda
Eylül ayında ekranlara geri dönmeye hazırlanan "Fatmagül'ün Suçu Ne?", diziseverleri yine ekran başına kilitleyecek.
Geçen sezonun en  sevilen dizilerinden olan "Fatmagül’ün Suçu Ne?" dizisi son bölümüyle tüm izleyicileri ekranlara kilitlemişti. Dizinin yeni bölümleri 8 Eylül 2011 perşembe günü tekrar ekranlara dönüyor.

Geçtiğimiz sezon büyük beğeni ile izlenen "Fatmagül'ün Suçu Ne?" 8 Eylül Perşembe günü başlayacak.

Geçtiğimiz sezon finalini Kerim’in jandarma tarafından tutuklanma istemiyle bitmişti. Bu sezonda nefesleri tutarak izleyeceğiniz bir sezon olacağa benziyor. 


Engin Baytar Galatasaray'da

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen Engin Baytar ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Transfere ilişikin, Galatasaray Sportif AŞ tarafından Kamu Aydınlatma Platformu (KAP)'na gönderilen açıklama şu şekilde:

"Trabzonspor A.Ş. profesyonel futbolcularından Engin Baytar ile 2011-2012 sezonundan başlamak üzere iki futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun eski kulübü Trabzonspor A.Ş.'ye 1.100.000 Euro tutarında transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarının her biri için 400 bin Euro sabit transfer ücreti ve her sezon için 15 bin Euro maç başı ücreti ödenecektir. 2011-2012 sezonunda Futbolcu eğer 20 ve daha fazla resmi müsabaka yer almış olur ise her iki sezonda da alacağı sabit transfer ücreti 400 bin Euro yerine 600 bin Euro olacaktır."

Öte yandan Engin Baytar, Galatasaray'ın Slovenya'da yaptığı üçüncü etap kamp çalışmalarına da katıldı. Engin Baytar'ı Fatih Terim ve yardımcıları karşıladı.





Kaynak.acunn.com