Salı, Eylül 6

Türkiye 0 - Avusturya 0 Maçın Geniş Özeti İzle

etk:Türkiye 0 - Avusturya 0 Maçın Geniş Özeti İzle,Türkiye 0 - Avusturya 0 Maçın Geniş Özeti Seyret ,Türkiye 0 - Avusturya 0 Maçın Geniş Özeti indir,Türkiye 0 - Avusturya 0 Maçın Geniş Özeti kaydet,Türkiye 0 - Avusturya 0 Maçın Geniş Özetiindir,Türkiye 0 - Avusturya 0 Maçın Geniş Özeti bak,Türkiye 0 - Avusturya 0 Maçın GTürkiye 0 - Avusturya 0eniş Özetihd izle,Türkiye 0 - Avusturya 0 Maçın Geniş Özeti 6 e

Türkiye 0 - Avusturya 0

Kazakistan maçında son dakikaya kadar ecel terleri döken Milli Takımımız, Avusturya karşısında işi sıkı tuttu. Kontrollü bir oyun anlayışıyla mücadele eden Ay-Yıldızlılar, genel olarak maça hükmeden taraftı. İlk yarıda Burak ve Arda ile rakip kalede pozisyonlar bulduk. Ancak soyunma odasına taraflar 0-0'lık eşitlikle gitti.
İkinci yarıda 1 puanın büyük avantaj olduğunun farkında bir oyun anlayışıyla sahada yer alan Milliler, 69'da herkesi ayağa kaldırdı. Sabri'nin ortasına iyi yükselen Burak, Kazakistan maçında olduğu gibi yine direğe takıldı.
Dakika 86'da ise deyim yerindeyse ağzımız yüreğimize geldi. Defansın arkasına atılan topta Harnik fileleri havalandırdı ama hakem golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti.
Son dakikalarda ise maç adeta bize geldi. Burak Yılmaz ceza sahası içinde kaleci tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Arda, fileleri havalandırma başarısı gösteremeyince karşılaşma 0-0 sona erdi.
Bu sonuçla Milli Takımımız puanını 14'e, Avusturya ise 8'e yükseltti.
ylül 2011 izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder