Çarşamba, Ağustos 10

Gülben Ergen Mal varlığını açıkladı

http://im.haberturk.com/2011/08/10/657441_detay.jpg?1312984637
 
 
Mal varlığını açıkladı
 
Bundan 7 yıl önce Mustafa Erdoğan ile evlenen Gülben Ergen, uzun süren bir düşünme aşamasının ardından kararını verdi! 
 
endisine ihanet ettiği iddia edilen eşiyle bir süredir ayrı yaşayan Ergen, boşanma davası açtı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; avukatı aracılığıyla Sarıyer Aile Mahkemesi'ne başvuran Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'dan maddi bir talepte bulunmadı. Ünlü sanatçının boşanırken koştuğu şart; oğulları Atlas, Ares ve Güney'in velayetini almaktı... Güzel sanatçı, 30 Eylül'de görülecek dava için mahkemeye sunduğu dilekçesinde yıllardır konuşulan mal varlığına tartışmalarına son noktayı koydu:

AYLIK 30 BİN LİRA GELİR
Mahkemeye verdiği mal varlığı beyanın da Gülben Ergen “Aylık 30 bin TL gelirim ve Bahçeköy'de bir evim var." Dedi Şarkıcı Gülben Ergen'in Atlas, Ares ve Güney adında 3 oğlu bulunuyor. Ergen'in Ergen'in boşanmak için tek koştuğu şart ise oğullarının velayeti.

50 TAKSİYE NE OLDU?
Gülben Ergen'in mal varlığı hakkında daha önce de çok şey söylenmişti. 50 tane ticari taksisi, Feneryolu'nda bir, Antalya'da iki daire, Zekeriyaköy'de villa sahibi olduğu iddia edilmişti. Hatta güzel sanatçının adı “taksici Gülben”e bile çıkmıştı. Şimdi ise Ergen'in mal varlığını gizleyip gizlemediği merak konusu oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder