Pazartesi, Ekim 24

Kadıköy şehitlere ağladı!

Kadıköy şehitlere ağladı!
 
Daha 24 şehidin acısının şokunu atlatamadan Van’dan gelen deprem haberi yürekleri bir kez daha yaktı. Saracoğlu tribünleri siyah ağırlıklı giyinen taraftarlar ve Türk bayraklarıyla donatıldı!


Şükrü Saracoğlu Stadı’nda dün akşam her şey bambaşkaydı...

Tribünler tek yürek halinde şehitleri saygıyla anarken, tezahüratlarla teröre lanet yağdırdı. Stadın dış duvarlarına Türk bayrakları asıldı. Kulübün çağrısı üzerine büyük çoğunluğu üzerlerinde siyah kıyafetlerle tribünlerdeki yerini alan taraftarlar, maç boyunca aynı zamanda ya ellerinde getirdikleri ya da koltuklara bırakılan Türk bayraklarını dalgalandırdı.

Karşılaşma öncesi tezahüratlarda, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” şeklinde tempo tutan taraftarlar, bütün tribünlerin organizasyonuyla “Vatan sana canım feda” şeklinde tempo tuttu. Seremoni öncesinde Maraton üst ve Türk Telekom üst tribünlerde, tribünleri boydan boya kaplayan Türk Bayrağı açılırken, taraftarlar İstiklal Marşı’nın büyük bir coşkuyla okudu.

Maç öncesinde de hem şehitler hem de Van’da yaşanan depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı. Bu sırada tüm tribünler ‘tekbir’ getirdi.

KARŞILIKLI TEZAHÜRATLAR
F.Bahçe ve Samsun taraftarları, şehitlere verilen destek ve terörü lanetleyen tezahüratlarda bulundu. Sarı-Lacivertli tribünlerin yaptığı tezahüratlara destek veren Samsun tribünü, bir ara Migros kale arkası tribünündeki F.Bahçeliler ile karşılıklı, “Vatan sana canım feda” tezahüratı yaptılar.

ŞEHİTLERİN İSMİ TEK TEK OKUNDU
Maçın başlamasına kısa bir süre kala Hakkari ve Bitlis’te hain terör saldırılarında şehit olan asker ve polislerin isimleri statta tek tek okundu. Her şehidin isminin okunmasının ardından tribünler “Burada” diye bağırırken, skorboardda şehit düşen askerlerin fotoğrafları isimleri anons edildiğinde tek tek yer aldı. Karşılaşmanın 24. dakikasında tribünlerden Hakkari’de şehit olan 24 asker için “Şehitler ölmez vatan bölünmez’’ şeklinde tezahüratlar yükseldi.
 
Kaynak:htspor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder